středa 10. dubna 2013

Tutoriál na večerní modré líčení

Zdravím všechny čtenářky,
dneska vám ukážu, jak na večerní (nebo denní, ale trochu výraznější) líčení. Bude v modré barvičce, takže pokud máte doma alespoň tři modré stíny, můžete to taky zkusit.A jdeme na to:



Začneme make-upem. Já použiji make-up od Max factor Lasting Performance v odstínu 101 IVORY BEIGE. Tento make-up je vhodný na focení, protože opravdu hezky kryje. Nanesu ho pomocí štětce. Pokud chcete docílit přirozenějšího vzhledu použijte k aplikaci prsty. Korektorem zakryji všechny nedostatky a kruhy pod očima. Přepudrujeme pudrem. Můžeme použít trochu víc pudru, protože pokud je to večerní líčení, určitě na denním světle nebudeme.



A jdeme líčit oči. Začneme opět bází. Použiji tu od Essence - I love STAGE a dobře rozetřu. Pozor, aby jste báze nedali hodně. Oči nalíčíme podle obrázku pod textem. Začneme bílým (základním stínem) který dáme na celé víčko pomocí základního štětce. Dalším krkem je středně tmavý stín v modré barvě, dáme ho na celé pohyblivé víčko, nemusí být ani tak výrazný (foto č.2) Nejtmavší stín (u mě MUA paletka Immaculate collection v odstínu 22) a rovnoměrně rozetřeme. Pokud chceme celé líčení ještě více zvýraznit, použijeme černou barvu a dáme jí do ohybu (MUA - odstín 4). Oko projasníme nejsvětlejším modrým stínem, který nám líčená hezky podtrhne ( MUA - odstín 5). Spodní víčko (zhruba do poloviny) orámujeme nejtmavším stínem.





Omlouvám se za fotky s bleskem, ale bez blesku nebyly vidět stíny tak, jak byly nalíčené. Líčení dokončíme bází pod řasenku a oblíbenou řasenkou. Pokud jdete na párty, použijte voděodolnou, vydrží delší dobu. Tužkou orámujeme oko tak, jak jsme zvyklí - můžeme také udělat horní linku a poté jí stínem zjemnit. Já používám báze od ELF, řasenku od Oriflame a tužku z paletky také od ELF.





Tvářenkou šetříme. Dnes využiji 2 tvářenky, které smíchám dohromady. A to z paletky Too Faced v odstínu pink caramel a Lollipop. vytvoří přirozený efekt a v kombinaci mají krásnou barvu.



Na rty dáme lesk. Já použiji světlý od Oriflame Urban Shield Gloss, který se krásně třpytí. Tak, a je hotovo! 



Toto líčení můžeme využit v jakékoliv barvě a je opravdu jednoduché. Líbí se vám toto líčení? Jaký tutoriál by jste chtěli příště? hezký den. K.








5 komentářů :

  1. Já prostě obdivuju všechny holky, kterým sluší stíny a které si je umí udělat :D Já vždycky vypadám, jak kdybych měla monokl :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nechceš točit videa ?A mohla bys udělat video s linkami ??! Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ano jak někdo napsal předemnou ..Jak si děláš linky a taky bys mihla točit a dávat to na Youtube mě la bys tam více sledovatelů a sávala by ses oblíbenější :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, bohužel nemám kameru...ale kdo ví, třeba časem:))

      Vymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops