neděle 3. února 2013

RECENZE na HD tvářenku ELF

Krásný den,
dneska jsem se rozhodla zrecenzovat tvářenku, kterou jsem si po vánocích objednala na internetu. Je značky ELF, má 10ml a já mám odstín DIVA. Opravdu jsem nevěděla, že bude až tak pigmentovaná. Na objednávku jsem se těšila, ale trochu jsem se bála, protože takhle kosmetika není moc oblíbená. Četla jsem spousty kladných, ale také záporných věcí, já si ale nemůžu stěžovat. ELF kosmetika mi docela vyhovuje. Každopádně tvářenka za 97Kč, která vypadá, že balení vydrží věčně byl dobrý kup. Teď mají ještě dva nové odstíny, které vypadají taky moc lákavě.





Jediné, co mě zklamalo je obal. Je plastový, a ještě ke všemu, když mi přišla objednávka, měla jsem rozbité víčko. Nevím, jestli je to českou poštou, každopádně mi to bylo trochu líto a hned na začátku jsem byla zklamaná. Ze začátku jsem nevěděla, že je tolik pigmentovaná, takže jsem si jí nanesla hodně a vypadala jsem jako klaun :D. Teď už jsem vychytala, že stačí opravdu malinká kapička. Je to opravdu krásná barva, ale spíše se hodí pro tmavší typy, já se svojí světlou pletí se celkem bojím, ale v létě bude skvělá. Tvářenku vždy rozmazávám prsty, ale možná by byl lepší štětec, to si ovšem nedokážu moct představit. Protože všechno tekuté zpracovávám prsty. Opravdu se musí rozmazat hodně, ale výsledek vypadá moc hezky. Po rozmazaní má v sobě tvářenka drobné třpytky (je to vidět i na fotce) takže funguje i jako rozjasňovač. Určitě tvářenku využiji na teď plesy, je na ně jako dělaná a jde s ní vytvořit výraznější (já nejdříve aplikuji bronzer a na to trochu tvářenky), ale také denní líčení. Na oficiálních stránkách píšou, že je vhodná i na rty, to si ovšem asi netroufnu, je na rty hodně tmavá a já moc barevné rty nemám ráda, protože mi vůbec nesluší)  Myslím, že další tvářenku si dlouho kupovat nebudu muset, protože ji stačí pravdu maličko, ale mě spíš vyhovují klasické tvářenky a ne tyhle tekuté. Ale zase je to něco jiného. Co se týče výdrže, nemůžu si stěžovat, opravdu je vidět až do té doby, než se jdu odlíčit.

Zhodnocení HD TVÁŘENKY OD ELF:

+ velká pigmentace
+ stačí malinkatá kapička 
+ balení vydrží snad do konce života
+ hezké odstíny
+ poměrně dlouho vydrží

- plastový obal
- těžší aplikace s tekutou formou (ale časem se to dá vychytat)

Pokud chcete zkusit něco jiného a nového jděte do toho. 
A tady už fotky:




5 komentářů :

  1. Já už jsem ELF mánii uzavřela :-D každopádně, když jsem z ELFU nakupovala, tak tenhle produkt tam nebyl :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já od ELFu ještě nic neměla. Každopádně musím říct, že je tvářenka vážně hodně pigmentovaná. Při prvním použití to asi musí být šok :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mega pigmentovaná :D Já mám teda od elfu plno věcí a skoro se všema jsem hodně spokojená!

    OdpovědětVymazat
  4. Slyšela jsem, že je brutálně pigmentovaná, ale až takhle :D Brutál :D

    OdpovědětVymazat
  5. Je fakt dost pigmentovaná, škoda že jsem už objednávala před vánoci a tvářenka tam ještě nebyla, jinak bych jí hned čapla :)

    http://blog-by-berry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář :)

 
ok-makeup © 2011 | Designed by Ibu Hamil , in collaboration with Uncharted 3 News , MW3 Clans and Black Ops